Μπαρόχα: «Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα»

Μπαρόχα: «Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα»

Gazzetta team
Μπαρόχα: «Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα»

bet365

Ο Αλέν Μπαρόχα δήλωσε ικανοποιημένος για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τονίζοντας οτι το να παίζει στην Ευρώπη ήταν ένα όνειρο του που έγινε πραγματικότητα.

Για το πως ζει την ευρωπαϊκή του εμπειρία, παίζοντας στην ΑΕΚ, μίλησε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους ο Αλέν Μπαρόχα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι παίζω στην ΑΕΚ, θα συνεχίσω να το απολαμβάνω και να προσπαθώ να μεγαλώσω τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο κι ως άνθρωπος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα που είμαι και στο πρωτάθλημα που είμαι. Το ζητούμενο ήταν και είναι να έχω συνέχεια, ώστε να έρθω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εθνική Βενεζουέλας», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας από την Βενεζουέλα, τόνισε: «Δεν είναι μόνο ο τερματοφύλακας, είναι όλες οι θέσεις. Είναι ένα σημαντικό βήμα, όταν συνεχίζεις την καριέρα σου στην Ευρώπη. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ένας στόχος που επετεύχθη. Είμαι χαρούμενος που είμαι βασικός τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στην εθνική».

Όσο για τις απαιτήσεις που υπάρχουν, τόνισε: «Είναι πάνω κάτω, ίδιες οι απαιτήσεις και στην Ευρώπη. Ίσως το ποδόσφαιρο στη βάση του να είναι πιο τεχνικό, αλλά είναι ίδια η προπόνηση που κάνω. Η νοοτροπία είναι διαφορετική κι έχω μπει στο κλίμα. Η ΑΕΚ έχει μεγάλο όνομα, έχει μεγάλο ειδικό βάρος. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα. Νικήσαμε το πρώτο ματς στην έδρα μας, αναδειχθήκαμε ισόπαλοι στο δεύτερο που ήταν εκτός μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Στόχος είναι να πάμε, βήμα-βήμα. Είμαι υπερήφανος που είμαι στην ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα