Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Ηρακλή με την διοίκηση του Καυτανζογλείου

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Ηρακλή με την διοίκηση του Καυτανζογλείου

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Ηρακλή με την διοίκηση του Καυτανζογλείου

bet365

Επαφή με την διοίκηση του Καυτανζογλείου είχε η ΠΑΕ Ηρακλής, κατατέθηκαν προτάσεις με στόχο την επίλυση των όποιων διαφωνιών.

Συνάντηση με την Επιτροπή Καυτανζογλείου, είχε η διοίκηση του Ηρακλή, προκειμένου να συζητηθεί το συμφωνητικό της ΠΑΕ για το γήπεδο ενόψει της σεζόν που ξεκίνησε, όπως και άλλα σχετικά θέματα.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης και ο Αντιπρόεδρος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, είχαν σήμερα το πρωί, συνάντηση στο Καυτανζόγλειο με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Σταδίου, την οποία εκπροσώπησαν ο Πέτρος Πετρίδης (Διευθυντής Σταδίου), ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Απόστολος Μητιντζής, ο Αντιπρόεδρος, Στέφανος Τσίρκας και ο Έφορος, Ζαχαρίας Παπαϊωάννου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα, ενώ το βασικό θέμα που απασχόλησε τις δύο πλευρές ήταν το κύριο συμφωνητικό της ΠΑΕ Ηρακλής με το Καυτανζόγλειο Στάδιο για τη σεζόν 2015-2016. Οι δύο πλευρές κατέθεσαν τις προτάσεις τους, και πλέον τον λόγο έχουν οι νομικοί σύμβουλοι, οι οποίοι και θα τις εξετάσουν. Σκοπός όλων, είναι να βρεθεί φόρμουλα, ώστε οι όποιες διαφωνίες να ξεπεραστούν και την επόμενη εβδομάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να υπογραφεί το σχετικό συμβόλαιο για την τρέχουσα περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα