Προεδρικά... νεύρα για την Εθνική

Δημήτρης Τομαράς
Προεδρικά... νεύρα για την Εθνική

bet365

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης ήταν πολύ ενοχλημένος από την εικόνα της Εθνικής και πέραν του νέου τεχνικού ετοιμάζει και άλλες εσωτερικές αλλαγές.

Είναι κάτι σαν... συνήθεια για κάθε πρόεδρο της ΕΠΟ μετά από έναν αγώνα της Εθνικής Ελλάδας να κάνει το... πηγαδάκι του με τους συνεργάτες του. Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης, που είχε πολλά νεύρα μετά το 0-1 με την Φινλανδία.

Ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής Ομοσπονδίας δεν μπορούσε να πιστέψει το πως η Εθνική έχει φτάσει σε τέτοιο αγωνιστικό σημείο. Και βέβαια τον ενόχλησαν πολύ και οι αποδοκιμασίες του κόσμου και ας τις δικαιολόγησε δημόσια με τις δηλώσεις του.
Τέτοια γιούχα άλλωστε αλλά και ρίψη αντικειμένων παρέμπεμπε σε άλλες εποχές... Προ λίγων ημερών είχε βάλει... χέρι σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας, επειδή την παρακολουθούσαν άνθρωποι που θεωρούσε πως δεν έπρεπε. Τώρα εκτός από τον νέο τεχνικό -που αναζητάται σε Αργεντινή, Γερμανία, Ολλανδία και Ιταλία- ο Γκιρτζίκης ετοιμάζει και άλλες εσωτερικές αλλαγές.
Ήδη το... ξήλωμα σε πολλά πόστα στην Εθνική μας είναι εμφανές. Και έχει να κάνει με καίριες θέσεις και φτάνοντας έως το ιατρικό επιτελείο. Και έπεται και συνέχεια... Και φυσικά έντονος προβληματισμός υπήρξε και σε αρκετούς παίκτες αλλά και στον Κώστα Τσάνα...
 

EURO Τελευταία Νέα