ΠΑΟΚ: Ζεστάθηκαν τα διαρκείας λόγω Μπερμπάτοφ

ΠΑΟΚ: Ζεστάθηκαν τα διαρκείας λόγω Μπερμπάτοφ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ζεστάθηκαν τα διαρκείας λόγω Μπερμπάτοφ

bet365

Η απόκτηση του Βούλγαρου επιθετικού τόνωσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια διαρκείας. Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 7.700, ενώ όπως αναφέρει η ΠΑΕ δεν θα βγουν φέτος πακέτα εισιτηρίων για την Ευρώπη.

Αρκετός κόσμος επισκέφτηκε το διήμερο το γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ένα εισιτήριο διαρκείας. Η απόκτηση του Ντιμιταρ Μπερμπάτοφ βοήθησε στο να ανέβει ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας του Δικεφάλου. Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 7.700 ενώ όσο πλησιάζουμε προς τα ντέρμπι του πρωταθλήματος, αλλά στους αγώνες του Europa League το ενδιαφέρον θα είναι μεγαλύτερο. Επίσης, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως δεν θα βγάλει φέτος πακέτα εισιτηρίων για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς τα ματς των ομίλων του Europa League περιλαμβάνονται κανονικά στα διαρκείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα