Φιλικό με Πανσερραϊκό για Βέροια

Φιλικό με Πανσερραϊκό για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό με Πανσερραϊκό για Βέροια

bet365

Φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο Σιδηρόκαστρο θα δώσει η Βέροια το Σάββατο (5/9). Ατομικό για τρεις, επιστρέφει ο Αμπντούν.

Εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος η Βέροια θα δώσει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (5/9). Το ματς θα διεξαχθεί στο Σιδηρόκαστρο και θα ξεκινήσει στις 18:00 με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, που επέστρεψε στη Football League όντας πρώτος στον όμιλο του Άρη στη Γ' Εθνική.

Ενόψει αυτού η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής με μία προπόνηση, στην οποία το κλίμα ήταν βαρύ λόγω του χαμού του 18χρονου τερματοφύλακα, Στέλιου Μαρκούση.

Έτσι, ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν τη συγκέντρωση και την ηρεμία που υπήρχε πριν από το εν λόγω συμβάν. Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος ο ανέτοιμος Καλί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως έπραξαν και οι Μαραγκός, Καϊκούτ για προληπτικούς λόγους.

Από τη μεριά του, ο Λόπεζ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επανένταξής του στους αγωνιστικούς χώρους ανεβάζοντας καθημερινά ρυθμούς. Τέλος, την Παρασκευή (4/9) επιστρέφει και ο Αμπντούν από την άδεια που είχε εξασφαλίσει για να μπει εκ νέου σε ρυθμούς προπονήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα