Ματαιώθηκε το φιλικό Εργοτέλη με Χανιά

Νίκος Τσιώκος
Ματαιώθηκε το φιλικό Εργοτέλη με Χανιά

bet365

Όπως ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, ματαιώθηκε το φιλικό με τον ΑΟ Χανιά, το οποίο είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή (6/9) στο Μάλεμε.

Προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων είχε ο Εργοτέλης. Ωστόσο, οι Ηρακλειώτες ανακοίνωσαν τη ματαίωση αυτού, κάτι που αποφασίστηκε από κοινού από τους δύο συλλόγους. Το ματς είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή (6/9) στο Μάλεμε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει ότι έπειτα από κοινή απόφαση με τον ΑΟ Χανιά, ματαιώνεται το μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 06/09/15 στο Γήπεδο του Μάλεμε.

Τελειώματα και τακτική, απών ο Καλέ

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του συλλόγου του Ηρακλείου συνεχίστηκε με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (4/9). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση σε ζευγάρια με μπάλα, ασκήσεις ταχυδύναμης σε συνδυασμό με τελειώματα φάσεων, δίτερμα τακτικής με βάση την αμυντική συνοχή και τελειώματα φάσεων.

Από αυτό απουσίαζε ο Έλτον Καλέ, καθώς την Πέμπτη (3/9) η σύζυγός του Κάρλα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει στις προπονήσεις εντός των επόμενων ημερών. Τέλος, η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (5/9).

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Καλέ

Η οικογένεια του Εργοτέλη εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Έλτον Καλέ και στη σύζυγό του, Κάρλα, να τους ζήσει η κόρη τους, η οποία γεννήθηκε χθες στη Βραζιλία! Με τις θερμότερες ευχές μας για υγεία, καλοτυχία και καλή ανατροφή!

Ο Καλέ θα ενταχθεί στις προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάσμινκο Βέλιτς τις επόμενες μέρες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα