"Επένδυσε 23 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ"

"Επένδυσε 23 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ"

Gazzetta team
"Επένδυσε 23 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ"

bet365

Με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη ασχολούνται στην Βουλγαρία μετά την απόκτηση του Ντιμιταρ Μπερμπάτοφ. Οι γείτονες, στέκονται περισσότερο στην επένδυση που έχει έκανε ο ομογενής επιχειρηματίας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βουλγαρία η απόκτηση του Μπερμπάτοφ από τον Δικέφαλο, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στην γειτονική χώρα. Η αναφορές είναι σε καθημερινή βάση, ένα απ' αυτά η επένδυση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ που από τον Μάιο μέχρι σήμερα έφτασε τα 23 εκατ. ευρώ.
"Σχεδόν 23 εκατ. ευρώ έχει δώσει στον ΠΑΟΚ από τον περασμένο Μάιο, ο επικεφαλής της ομάδας. Μετά από τρεις σεζόν χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο Σαββίδης φαίνεται πως βάζει βάσεις σταθερότητας στον ΠΑΟΚ. Αρχικά, με την αποπληρωμή των χρεών και την καταβολή 11 εκατ. ευρώ προς το ελληνικό Δημόσιο και έπειτα σπαταλώντας ένα ποσό των 12 εκατ. για μεταγραφές μέχρι τώρα.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Τσέλσι και της Τότεναμ, Φρανκ Άρνεσεν (ο οποίος έπαιξε μεγάλο ρόλο στην μεταγραφή του Μπερμπάτοφ) έφερε στον ΠΑΟΚ τον Ιγκόρ Τούντορ, έναντι 300.000 ευρώ ετησίως.

Τα χρήματα έχουν δαπανηθεί στις μεταγραφές με τον πρώην παίκτη της Λέφσκι, Γκάρι Ροντρίγκεζ να αποτελεί μέρος των κινήσεων του συλλόγου, με απολαβές 400.000 ευρώ. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς και τον ακριβοπληρωμένο, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με μισθό δύο περίπου εκατ. ευρώ το χρόνο".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα