Δικαίωση Μελισσανίδη για Ζωγράφο

Δικαίωση Μελισσανίδη για Ζωγράφο

Gazzetta team
Δικαίωση Μελισσανίδη για Ζωγράφο

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δικαιώθηκε για την υπόθεση ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου. Ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά ο «Τίγρης» για όσους ενέπλεξαν το όνομά του.

Το Νοέμβριο του 2014 ο Χριστόφορος Ζωγράφου είχε δεχτεί επίθεση από αγνώστους και στη συνέχεια να υπάρχουν σχετικές καταγγελίες από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και από τον ίδιο τον Χριστόφορο Ζωγράφο στις οποίες γινόταν αναφορά για εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση απήλλαξε τον «Τίγρη» αφού όπως τονίζεται δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για άσκηση ποινικής δίωξης.

Πλέον, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχοντας πλέον στα χέρια του την απόφαση ετοιμάζεται να βγει στην αντεπίθεση και να κινηθεί νομικά εναντίων αυτών που ενέπλεξαν το όνομά του στην υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα