Μία 8άδα απουσίες στο Κορωπί

Μία 8άδα απουσίες στο Κορωπί

Gazzetta team
Μία 8άδα απουσίες στο Κορωπί

bet365

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 8 παίκτες απουσίαζαν από την διάθεση του Γιάννη Αναστασίου στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής.

Με αρκετές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, με μία πρωινή προπόνηση, το πρωί της Παρασκευής...

Σε αυτή, το παρών δεν έδωσαν ο Γιενς Βέμερ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Σωτήρης Νίνης που έκανε θεραπεία, ο Ρόμπιν Λουντ που απουσίαζε με ειδική άδεια, αλλά και οι Νίκος Καρέλης, Ντάνιελ Πράνιτς, Μάρκους Μπεργκ, Διαμαντής Χουχούμης και Χρήστος Δώνης λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδας.

Τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των προκριματικών του Euro 2016 θέλει εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός και το να τερματίσει πιο ψηλά από την ΑΕΚ στη Super League η Vistabet το προσφέρει σε απόδοση 1.48.

Εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη αγωνιστικής δράσης το σαββατοκύριακο, οι «πράσινοι» στις 18:00 του Σαββάτου, θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Πανελευσινιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα