Κέρκυρα: «Παράνομη η σύνθεση του Διαιτητικού!» (pic)

Νίκος Μαρούδας
Κέρκυρα: «Παράνομη η σύνθεση του Διαιτητικού!» (pic)

bet365

Για παράνομη σύνθεση του Διαιτητικού Δικαστηρίου μιλούν μέσω κύκλων στην Κέρκυρα που είναι έτοιμοι να περάσουν στην αντεπίθεση!
Δεν τα παρατούν στη Κέρκυρα ακόμα και μετά την δεύτερη απόρριψη από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Μέσω κύκλων, λίγο μετά την γνωστοποίηση της αρνητικής τροπής που πήρε εκ νέου η υπόθεση για τους Φαίακες, από το νησί τονίζουν πως πρόκειται για σκάνδαλο μιας και θεωρούν παράνομη την σύνθεση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.
Αυτό που τόνιζαν χαρακτηριστικά κύκλοι της ΠΑΕ είναι: «Το Διαιτητικό πρέπει να απαρτίζεται απο ανώτατους δικαστικούς κάτι που δε συνέβει σην υπόθεση αυτή, με τους 3 εξ αυτών που εκδίκασαν την υπόθεση και μάλιστα δύο φορές, ήταν ανώτεροι και όχι ανώτατοι δικαστικοί και εκδίκασαν έχοντας τον βαθμό του εφέτη! Άρα η σύνθεση είναι παράνομη και οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί επίσης παράνομες».
Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια με επίσημη τοποθέτηση από την ομάδα που θα μιλάει για όλα αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Φαίακες δεν δείχνουν ούτε τώρα να καταθέτουν τα όπλα και συνεχίζουν να κυνηγούν το δίκιο τους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα