Ντάγκλας Κόστα: «Θα ξαναντριμπλάρω έτσι κι ας μην αρέσει σε κάποιους»! (vid)

Ντάγκλας Κόστα: «Θα ξαναντριμπλάρω έτσι κι ας μην αρέσει σε κάποιους»! (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Ντάγκλας Κόστα: «Θα ξαναντριμπλάρω έτσι κι ας μην αρέσει σε κάποιους»! (vid)

bet365

Ο Άριεν Ρόμπεν άσκησε κριτική στον τρόπο παιγνιδιού του Βραζιλιάνου και στην επιλογή του να κάνει ντρίμπλες σαν αυτή κόντρα στη Λεβερκούζεν, όμως ο Κόστα δεν δείχνει διατεθειμένος να τις «κόψει»!

Είναι γεγονός πως τέτοιες ντρίμπλες φέρνουν σε τόσο δύσκολη θέση τον αντίπαλο, που δεν αποκλείεται να αντιδράσει άσχημα. Αυτό συνέβη πρόσφατα στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μπιλμπάο, με τη ... μισή ομάδα των Βάσκων να του επιτίθενται θεωρώντας πως προσπαθεί να τους εξευτελίσει.

Μετά την εντυπωσιακή προσπάθεια του Ντάγκλας Κόστα στον αγώνα με τη Λεβερκούζεν απέναντι στον Τζούλιαν Μπράντ, ο συμπαίκτης του, Άριεν Ρόμπεν, δήλωσε πως δεν είναι σωστό να προσπαθεί κανείς να κάνει τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς υποτιμά τον αντίπαλο και δεν κάνει καλό στο παιγνίδι. Ο Γουαρδιόλα δεν θέλησε να δώσει ιδιαίτερη έμφαση, σχολιάζοντας σχετικά πως «έτσι είναι οι Βραζιλιάνοι παίκτες».

Σύμφωνα με το «Kicker» πάντως, ο Κόστα ήταν παραπάνω από ξεκάθαρος σχετικά με το αν θα το επαναλάβει στο μέλλον: «Δεν πρόκεται να αλλάξω τον τρόπο του παιγνιδιού μου επειδή δεν αρέσει σε ορισμένους. Αν έχω την ευκαιρία να ντριμπλάρω κατ' αυτόν τον τρόπο, θα το ξανακάνω, να είστε σίγουροι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμηθείτε την εντυπωσιακή ενέργεια του Βραζιλιάνου στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα