Mε εικόνα η παρουσίαση του Μπερμπάτοφ (gTV)

Mε εικόνα η παρουσίαση του Μπερμπάτοφ (gTV)

Απόστολος Παγώνης
Mε εικόνα η παρουσίαση του Μπερμπάτοφ (gTV)

bet365

Ο Μπερμπάτοφ φόρεσε το «10» του ΠΑΟΚ και όλη η Τούμπα σηκώθηκε στο... πόδι! Αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς της νέας του ομάδας και... έστειλε το μήνυμα! Δείτε και με εικόνα όλα όσα έγιναν στην υποδοχή του Βούλγαρου killer!

Το όνομά του μεγάλο, η καριέρα του ακόμα μεγαλύτερη, το γκελ στον κόσμο του ΠΑΟΚ τεράστιο. Ε δεν γινόταν η υποδοχή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να γινόταν αλλού από την Τούμπα. Εκεί όπου περίπου 8.000 κόσμος τον αποθέωσε όπως πραγματικά του άξιζε, σε ένα εξαιρετικό event της ΠΑΕ.

Ο Βούλγαρος άσος αφού πρώτα πήγε στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου των «ασπρόμαυρων», έφτασε λίγο πριν τις 16:30 στο γήπεδο και αρχικά αποθεώθηκε από όσους τον περίμεναν έξω από το γήπεδο. Η πρώτη του... στάση ήταν τα αποδυτήρια της νέας του ομάδας, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 10.

Μετά από λίγα λεπτά βγήκε μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη και οι εξέδρες της Τούμπας πήραν... φωτιά. Δεκάδες καπνογόνα άναψαν με τον Μπερμπάτοφ να τα έχει... χαμένα από την υποδοχή του κόσμο, ενώ έδειχνε πως ήθελε να ζήσει την κάθε στιγμή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τον καλωσόρισε, λέγοντάς του μεταξύ άλλων πως η Τούμπα θα είναι το σπίτι του και μόλις ο Βούλγαρος επιθετικός πήρε το μικρόφωνο γνώρισε για ακόμα μία φορά την αποθέωση με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

«Είμαστε αδέρφια και θα παλέψω και για σας»

Αρχικά το νέο μεγάλο απόκτημα του ΠΑΟΚ στα πρώτα του λόγια ανέφερε: «Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή, είναι πραγματικά απίστευτο. Μπορώ να πω πως δεν το περίμενα. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο και σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Ήθελα να σας πως πως ο πατέρας μου έχει γεννηθεί 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Είμαστε κάτι σαν αδέρφια και επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι και εγώ θα παλέψω για εσάς γιατί είμαστε αδέρφια».

Στην συνέχεια ο Μπερμπάτοφ αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Σαββίδη για την επιμονή του να με φέρει εδώ, να δω πόσο δυνατό είναι αυτό το μέρος και φέτος να γιορτάζουμε όλοι μαζί για τα 90 χρόνια ιστορίας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Πέταξε μπάλες, τράβηξε βίντεο, έβγαλε σέλφι και αποχώρησε...

Όπως σας αναφέραμε ο Μπερμπάτοφ ζούσε την κάθε στιγμή. Μετά τα λόγια του υπέγραψε μπάλες και τις πετούσε στην εξέδρα με τον κόσμο να δίνει... μάχη για να έχει ένα τόσο πολύτιμο ενθύμιο. Στην συνέχεια έβγαλε το κινητό του και τράβηξε βίντεο τους φίλους του ΠΑΟΚ να τον αποθεώνουν, ενώ έκλεισε την παρουσίασή του με σέλφι, έχοντας ως φόντο τους οπαδούς της νέας του ομάδας.

Το gazzetta.gr ήταν στη Τούμπα και σας παρουσιάζει με βίντεο και φωτογραφίες την μεγάλη υποδοχή στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ


Metromedia Feed 1 από papmedia

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα