Ντουρμάζ: «Όλοι θα ήταν εκνευρισμένοι στη θέση μου»

Ντουρμάζ: «Όλοι θα ήταν εκνευρισμένοι στη θέση μου»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ντουρμάζ: «Όλοι θα ήταν εκνευρισμένοι στη θέση μου»

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ εξέφρασε την ενόχληση του μιλώντας στον σουηδικό Τύπο για το γεγονός πως δεν δηλώθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Θέλω να τους κοιτάξω στα μάτια και να ακούσω τι θα μου πουν».

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν έκρυψε την έκπληξη του μιλώντας στον σουηδικό Τύπο για το γεγονός πως το όνομα του δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Mάρκο Σίλβα για τα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ερώτηση για το αν είναι εκνευρισμένος από αυτή την εξέλιξη απάντησε:

«Όλοι θα ήταν εκνευρισμένοι στη θέση μου. Ήταν μία έκπληξη για μένα».

Ο Σουηδός διεθνής εμφανίστηκε απογοητευμένος, τονίζοντας είχε καλή επικοινωνία με τον Μάρκο Σίλβα.

«Δεν είχα ιδέα για αυτό. Δυστυχώς έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Όλα ήταν υπέροχα πριν έρθω εδώ για να ενσωματωθώ με την εθνική Σουηδίας. Είχα παίξει σε όλα τα παιχνίδια και είχα καλή επικοινωνία με τον προπονητή και τον σύλλογο.

Θα δούμε τι θα γίνει όταν επιστρέψω. Θα δω τι έχουν να μου πουν».

Ο πρώην άσος της Γκεντσλερμπιρλιγκί παρά τις πιέσεις του Σουηδού δημοσιογράφου δεν ήθελε να πει περισσότερα για τους λόγους που έμεινε εκτός λίστας.

«Δεν υπάρχει τίποτα. Αλλά ακόμα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν νομίζω είναι σωστό να πάρω τηλέφωνο. Θέλω να καθίσω μαζί τους, να τους κοιτάξω στο πρόσωπο και να ακούσω τι θα μου πουν».

Ο 26χρονος εξτρέμ αποκάλυψε πως υπήρχε ενδιαφέρον από συλλόγους για την απόκτηση του.

«Ναι ενδιαφέρθηκαν κάποιες ομάδες για μένα και ήμουν έτοιμος. Ότι έγινε, έγινε».

Δείτε τις δηλώσεις του Τζίμι Ντουρμάζ εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα