Μπερμπάτοφ: «Μεγάλα πράγματα με τον ΠΑΟΚ»

Μπερμπάτοφ: «Μεγάλα πράγματα με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μπερμπάτοφ: «Μεγάλα πράγματα με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Μια μικρή υπόσχεση των όσων θα ακολουθήσουν επί χόρτου, έδωσε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους οποίους ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά!

Ο Βούλγαρος αστέρας φτάνει σήμερα το μεσημέρι στην Τούμπα και θα γνωρίσει την αποθέωση στην παρουσία που του έχει ετοιμάσει ο «δικέφαλος του βορρά» μπροστά στον κόσμο του συλλόγου.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα αυτή την στιγμή. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μεγάλα πράγματα με τον ΠΑΟΚ γιατί γνωρίζω πως και οι οπαδοί του είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω» τόνισε ο Μπερμπάτοφ στη «Metrosport», ενώ ο ατζέντης του, Εμίλ Ντάντσεφ, σημείωσε:

«Ο Ντίμιταρ είναι ενθουσιασμένος γιατί έρχεται να αγωνιστεί σε μία ομάδα που είναι δημοφιλής στην Ελλάδα. Δεν σας κρύβω πως είναι ενθουσιασμένος από την πρόταση του ΠΑΟΚ, την επιθυμία του κυρίου Σαββίδη να τον φέρει στην Τούμπα. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, γιατί έδειξε πόσο πολύ τον θέλει. Ανυπομονεί να βρεθεί στην Τούμπα και να συναντήσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα