Σε γυναικεία χέρια η Πειθαρχική της Λίγκας

Gazzetta team
Σε γυναικεία χέρια η Πειθαρχική της Λίγκας

bet365

Γυναίκα είναι η νέα πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας και συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην Μαρία Σκολαρίκη. Ο Σπύρος Καποδίστριας θα είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος.

Τα θέματα της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης της Σούπερ Λίγκας, περνάνε σε γυναικεία χέρια για τα επόμενα τρία χρόνια! Συγκεκριμένα, στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας που από τριμελής γίνεται μονομελής, νέα πρόεδρος αναλαμβάνει η πρωτοδίκης Μαρία Σκολαρίκη.

Όπως λοιπόν αποκαλύπτει η «Goal», η Σκολαρίκη, θα έχει για αναπληρωτή της τον επίσης πρωτοδίκη Σπύρο Καποδίστρια. Οι δυο τους, δεν εξελέγησαν στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ για την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, όμως η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων τους υπέδειξε στην Λίγκα. Έτσι, για τα επόμενα τρία χρόνια μια γυναίκα θα παίρνει τις αποφάσεις για όποιο ζήτημα προκύπτει στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα