Προπόνηση για... λίγους στον ΠΑΟΚ!

Προπόνηση για... λίγους στον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Προπόνηση για... λίγους στον ΠΑΟΚ!

bet365

Με 13 λιγότερους ποδοσφαιριστές πραγματοποίηθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη, μιας και απουσίαζαν 11 διεθνής και δύο ήταν τραυματίες.

Σ´ αυτήν την…κλειστή προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό, το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις προθέρμανσης, παιχνίδι κατοχής και τοποθέτησης και κυρίως αφιερώθηκε σε βελτίωση της φυσικής κατάστασης με «ανοίγματα» στο μεγαλύτερο μέρος της.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Τέρι Αντόνιςέτρεξε μόνος του ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας.

Υπενθυμίζουμε ότι με της Εθνικές τους λείπουν οι: Τζιόλης , Κίτσιου(Ανδρών), Κωνσταντινίδης , Μυστακίδης , Κ.Σαββίδης (Ελπίδων), Μακ ,Σάμπο (Σλοβακίας), Κάτσε (Αλβανίας), Όλσεν (Σουηδίας), Ροντρίγκες (Κάπο Βέρντε), Λέοβατς (Κροατίας).

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις (10:00, 18:00) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα