Συντετριμμένοι οι παίκτες στη Βέροια

Συντετριμμένοι οι παίκτες στη Βέροια

Gazzetta team
Συντετριμμένοι οι παίκτες στη Βέροια

bet365

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο άδικα έφυγε από την ζωή ο Στέλιος Μαρκούσης αρκετές ώρες μετά το συμβάν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας.

Πολύ βαρύ το κλίμα στη Βέροια, μετά τον άδικο χαμό του Στέλιου Μαρκούση στην προπόνηση της ομάδας την Τετάρτη. Οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» της Ημαθίας, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έχει συμβεί και αρκετές ώρες μετά από το συμβάν μέσω facebook έδωσαν τα δικά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Ενδεικτικά κάποια από αυτά:

Εντζενγκέλε: «Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Στέλιου Μαρκούση ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε σήμερα. Είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου και τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο λυπημένος νιώθω. Αναπαύσου εν ειρήνη νεαρέ άνδρα».

Λόπεζ: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού... Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς νιώθω. Είναι η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου... Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Παυλίδης: «Τέτοια ηλικία, τέτοιο παιδί, τέτοια συμπεριφορά... Άδικο, πολύ άδικο... Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια...»

Γεωργιάδης: «Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια του παιδιού... Η ζωή είναι πολύ άδικη! Ότι και να πεις είναι λίγο. Σε μια στιγμή στην προπόνηση σταμάτησε η καρδιά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα