Συλλυπητήρια Κέρκυρας για Μαρκούση

Gazzetta team
Συλλυπητήρια Κέρκυρας για Μαρκούση

bet365

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το χαμό του νεαρού τερματοφύλακα της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση, εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ Κέρκυρα εκφράζει την ειλικρινή της θλίψη και την βαθιά οδύνη της για την ξαφνική, πρώιμη απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση, στη διάρκεια της προπόνησης.

Το τραγικό μαντάτο, που έξυσε και δικές μας ανοιχτές, ακόμη, πληγές, ας είν’ το τελευταίο ανάλογο. Κι αυτό το σοκαριστικά αδιανόητο χούι του κακού, να παίρνει μαζί του, άδικα κι αδίστακτα, νέα παιδιά, με όλη τη ζωή μπροστά τους, ας βάλει πια τερματικό.

Στην οικογένεια της ΠΑΕ Βέροιας και τους οικείους του παλικαριού, η ΠΑΕ Κέρκυρα εύχεται κουράγιο, δύναμη και υπομονή. Και στο ίδιο το 18χρονο λεβεντόπαιδο, καλές περπατησιές στα γήπεδα του Παραδείσου... Γαία ελαφρά...

Εκ του ΔΣ,

Ο πρόεδρος, Γιώργος Ζαρκάδας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα