Τσόρι: «Να κλείσω την καριέρα μου στην Ρίβερ»

Τσόρι: «Να κλείσω την καριέρα μου στην Ρίβερ»

Δημήτρης Τομαράς
Τσόρι: «Να κλείσω την καριέρα μου στην Ρίβερ»

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Τσόρι επανέλαβε την επιθυμία του να ξαναπαίξει με την Ρίβερ και να κλείσει εκεί την καριέρα του, όταν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Μιλώντας στο ράδιο Metro 95.1 FM στην Αργεντινή επισήμανε πως «το έχω ξαναπεί πως θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Ρίβερ Πλέιτ. Έχω ένα συμβόλαιο που τρέχει και μόλις τελειώσει θα ήθελα να γυρίσω στην Ρίβερ. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μακάρι να μπορέσω...».

Επιπλέον επισήμανε ότι «εάν δω πως τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά θα διεκδικήσω τις πιθανότητές μου. Δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση στην Ρίβερ. Έχω εξαιρετική σχέση με τον σύλλογο και τους ιθύνοντές του και εάν με θέλουν όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό και μπορώ να πάω εκεί θα το κάνω». Τέλος ο Τσόρι εξέφρασε την χαρά του για τις προσπάθειες που κάνει η Ρίβερ Πλέιτ και τις διακρίσεις των τελευταίων ετών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα