ΠΑΟΚ: Εκτοξεύονται τα διαρκείας

ΠΑΟΚ: Εκτοξεύονται τα διαρκείας

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Εκτοξεύονται τα διαρκείας

bet365

Η μεταγραφή του Ντιμιταρ Μπερμπάτοφ εκτός του ότι θ' ανεβάσει το πρεστίζ της ομάδας, θα φέρει και περισσότερα έσοδα στην ΠΑΕ. Από αύριο αναμένεται να επισκέπτονται κατά εκατοντάδες, φίλαθλοι της ομάδας τα γραφεία του ΠΑΟΚ για ένα εισιτήριο διαρκείας.

Στον Δικέφαλο προσανατολίζονται να διαθέσουν περισσότερους υπαλλήλους αύριο στα εισιτήρια διαρκείας. Η μεταγραφή Μπερμπάτοφ, όπως ήταν λογικό σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Από το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να σχηματιστούν ουρές έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μικράς Ασίας 1 προκειμένου ο κόσμος του ΠΑΟΚ να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας. Να θυμίσουμε πως πριν από την αναμέτρηση με την Μπρόντμπι είχαν διατεθεί περισσότερα από 6.500 χιλιάδες διαρκείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα