ΠΑΟΚ: Όλες οι λεπτομέρειες του deal με Μπερμπάτοφ!

ΠΑΟΚ: Όλες οι λεπτομέρειες του deal με Μπερμπάτοφ!

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Όλες οι λεπτομέρειες του deal με Μπερμπάτοφ!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την υπέρβαση για να φέρει τον Μπερμπάτοφ στην Τούμπα και να πανηγυρίσει μαζί του το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Διαβάστε στο Gazzetta.gr όλες τις λεπτομέρειες του deal!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την απόφασή του να φέρει τον Βούλγαρο επιθετικό στην Τούμπα, δεν θέλησε μόνο να κατευνάσει τα πνεύματα μετά την ήττα στους Ζωσιμάδες. Το έκανε γιατί θέλει το πρωτάθλημα. Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε πως δεν είναι από τους επιχειρηματίες που συμβιβάζεται εύκολα με δεύτερες ή τρίτες επιλογές. Άλλωστε όταν είχε αναλάβει τον Δικέφαλο του Βορρά είχε δηλώσει πως «εγώ ήρθα για τίτλους δεν συμβιβάζομαι με την δεύτερη ή την τρίτη θέση».

Τα χρήματα που προσέφερε ο Σαββίδης ήταν ένα μεγάλο δέλεαρ για τον Μπερμπάτοφ. Εκτός από τα 1,6 εκατ. ευρώ που του εγγυήθηκε ετησίως για το συμβόλαιό του, θα υπάρχουν και μπόνους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Βουλγαρία εκτός από το 1,6 το deal θα έχει και μπόνους 600.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος, εάν βγει πρώτος σκόρερ ή άλλες εκπληρώσεις στόχων.

Με την προσθήκη του Βούλγαρου άσου, ο ΠΑΟΚ δεδομένα αλλάζει επίπεδο και έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξέρουν πολύ καλά στην Τούμπα, ότι ο δρόμος αυτός δεν θα είναι εύκολος. Ωστόσο θεωρούν πως όταν θα είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα θα μπορέσουν και με την παρουσία του Μπερμπάτοφ να πετύχουν όλα όσα θέλουν φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και σαφώς και μία τόσο μεγάλη μεταγραφή αλλάζει τον πήχη των προσδοκιών στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα