Mπεργκ: «Μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό»

Mπεργκ: «Μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό»

Νίκος Αθανασίου
Mπεργκ: «Μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στις δύο προτάσεις που αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός και τόνισε πως θα έφευγε από το «τριφύλλι» μόνο με πρόταση που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Τέλος σε κάθε είδους σενάριο για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό έβαλε ο Μάρκους Μπεργκ με δηλώσεις στην πατρίδα του. Ο Σουηδός φορ των «πρασίνων» ξεκαθάρισε πως είναι ευχαριστημένος στην Ελλάδα, έκανε λόγο για τις δύο προτάσεις(ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ) που απέρριψε το «τριφύλλι» και υπογράμμισε πως θα έφευγε μόνο αν ερχόταν πρόταση που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

«Υπήρξαν τουλάχιστον δύο προτάσεις τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών.Εγώ δεν είχα την ευχέρεια να επιλέξω, γιατί η ομάδα απάντησε αρνητικά στις προτάσεις. Μου αρέσει που βρίσκομαι εκεί και θέλω να κάνω μία καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απογοητευτικό που αποκλειστήκαμε από τους ομίλους του Europa League, αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε αρχίσει με νίκες» είπε ενώ για το μέλλον του τόνισε σχετικά «Θα πρέπει να είναι κάτι το εξαιρετικό, που να μην μπορώ να αρνηθώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα