Σε... καραντίνα για να φύγει ο Κώτσιος

Δημήτρης Τομαράς
Σε... καραντίνα για να φύγει ο Κώτσιος

bet365

Ο Κώτσιος αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα τίθεται εκτός του κανονικού προγράμματος για να φύγει από τον Λεβαδειακό. Έλυσαν και τυπικά τα συμβόλαιά τους οι Κατίδης και Μιλοσάβλιεβ.

Οι Βοιωτοί έχουν θέσει σε... καραντίνα τον Κώτσιο, προκειμένου να απαγκιστρωθούν από το συμβόλαιό του. Από το Gazzetta.gr εξάλλου έχετε διαβάσει εδώ και καιρό για τα προβλήματα που υπήρχαν με τον έμπειρο στόπερ και την πρόθεση του Λεβαδειακού να τον αποδεσμεύσει. Το τελευταίο διάστημα ο Ηλίας Κώτσιος ή θα κάνει ατομικό ή θα βρίσκεται στο γυμναστήριο. Δεν είναι τόσες πολλές οι φορές που προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Εκτός από τον Ηλία Κώτσιο όμως υπήρξαν και τα νεότερα για τους Γιώργο Κατίδη και Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ. Έλυσαν και τυπικά τα συμβόλαιά τους, κάτι για το οποίο επίσης σας είχαμε ενημερώσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα