Στην Αθήνα και ο Ιντέγιε! (gTV & pics)

Στην Αθήνα και ο Ιντέγιε! (gTV & pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Στην Αθήνα και ο Ιντέγιε! (gTV & pics)

bet365

Σε ελληνικό έδαφος είναι εδώ και λίγα λεπτά το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Ιντέγιε Μπράουν. Πανευτυχής ο Νιγηριανός για την μεταγραφή του. Το Gazzetta.gr ήταν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Νιγηριανός άσος για τον οποίο ο Ολυμπιακός δαπάνησε το ποσό των 6 εκατ. ευρώ αφίχθη το βράδυ της Τετάρτης στην χώρα μας. Η πτήση του από το Λονδίνο προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 22.12 (σ.σ. αρχικά ήταν να φτάσει στις 21.45 και μετά στις 22.10), με τον παίκτη να φτάνει στην αίθουσα αφίξεων στις 22.22. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε την μεγάλη του χαρά για την ένταξή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, κάτι που φάνηκε και κατά την άφιξή του στην πατρίδα μας.

Ο Ιντέγιε Μπράουν έχει ήδη ανακοινωθεί από τους νταμπλούχους και θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του προπονητικού επιτελείου για να ενισχύσει την ομάδα του στις επικείμενες υποχρεώσεις της σε Super League και φυσικά στην Ευρώπη και την φάση των ομίλων του Champions League. Όπως θα συμβεί και με τον Ερνάνι που έφτασε αρκετές ώρες νωρίτερα στην Ελλάδα. Εξάλλου οι προπονήσεις συνεχίζονται στον Ολυμπιακό έστω και δίχως τους διεθνείς.

Ως γνωστόν ο Μπράουν -του οποίου το όνομα είχατε διαβάσει πρώτα στο Gazzetta.gr- είχε ανακοινωθεί από την Δευτέρα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είχε ανακοινωθεί με λίγες ώρες διαφορά με τον Ερνάνι, με την μεταγραφή του Πορτογάλου να γνωστοποιείται λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Ο 26χρονος διεθνής Νιγηριανός επιθετικός (με ύψος 1.81 μ.) θα είναι μαζί με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον οι δύο βασικές επιλογές του Μάρκο Σίλβα στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας.

Η υποδοχή, ο ενθουσιασμός του ατζέντη του, το πρόγραμμά του και η ομάδα της... Ουγγαρίας!

Στο αεροδρόμιο περίμεναν τον Ιντέγιε Μπράουν περίπου 10 οπαδοί του Ολυμπιακού. Ορισμένοι είχαν φτάσει εκεί από πολύ νωρίς, θέλοντας να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο. Ο Ιντέγιε Μπράουν -που συνοδευτόταν από τον ατζέντη του και δεν έκανε δηλώσεις- θα προπονηθεί το πρωί της Πέμπτης με την υπόλοιπη ομάδα των Πειραιωτών και μετά θα κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Αφού βέβαια πρώτα έχει ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του με την καινούρια του ομάδα. Ο εκπρόσωπός του, Χουτάν Αχμαντί, είχε μείνει ενθουσιασμένος και τραβούσε φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την άφιξη του παίκτη του. Τα αεροδρόμιο πάντως είχε γενικά αθλητικό... χρώμα την Τετάρτη καθώς εθεάθη εκεί και η γυναικεία Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΝΤΕΓΙΕ ΜΠΡΑΟΥΝ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΑΝΙ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

- Παρακάτω δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν ο ατζέντης του παίκτη και ο ίδιος ο Ιντέγιε από το ταξίδι στην Αθήνα, φωτό από την άφιξή του αλλά και βίντεο με τον παίκτη σε δράση. Και βέβαια το βίντεο του Gazzetta TV.

Off to Athens with @hootanahmadi

A photo posted by Brown Ideye (@ideyebrown) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα