Σούμπασιτς: «Ο Μπερμπάτοφ μπορεί ακόμα να κάνει την διαφορά»

Σούμπασιτς: «Ο Μπερμπάτοφ μπορεί ακόμα να κάνει την διαφορά»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σούμπασιτς: «Ο Μπερμπάτοφ μπορεί ακόμα να κάνει την διαφορά»

bet365

Ο γκολκίπερ της Μονακό και της εθνικής Κροατίας, Ντάνιελ Σούμπασιτς εκφράζει στο gazzetta.gr την πεποίθηση πως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα αφήσει την σφραγίδα του στον ΠΑΟΚ.

Ο βασικός τερματοφύλακας της Μονακό, Ντάνιελ Σουμπάσιτς στο περιθώριο της προετοιμασίας της εθνικής Κροατίας στο Μπακού για το επικείμενο ματς με το Αζερμπαϊτζάν μίλησε στο gazzetta.gr για την μεταγραφή του μέχρι πριν μερικούς μήνες συμπαίκτη του, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος γκολκίπερ εμφανίστηκε ενήμερος για τις τελευταίες εξελίξεις, σημειώνοντας πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

«Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έκανε μία πολύ καλή κίνηση με την απόκτηση του. Είμαι βέβαιος πως θα προσφέρει πολλά στην ελληνική ομάδα και η ηλικία του δεν θα πρέπει να σας προβληματίζει. Πρόκειται για παίκτη που σπάνια θα σε απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του. Αγωνίζεται εδώ και 15 χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο».

Ο Κροάτης γκολκίπερ περιέγραψε τον Μπερμπάτοφ μέσα από τις εμφανίσεις του στη Μονακό.

«Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί στη Μονακό.

Έβρισκε τον τρόπο να σκοράρει όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα και κέρδισε τον σεβασμό όλων. Είναι ένας πανέξυπνος ποδοσφαιριστής. Χρησιμοποιεί πολύ το μυαλό του στον αγωνιστικό χώρο και ξέρει πότε να χτυπήσει. Μας βοήθησε πολύ».

Ο 30χρονος Σούμπασιτς, εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο Μπερμπάτοφ θα πετύχει στον ΠΑΟΚ.

«Δεν ξέρω πόσα γκολ θα πετύχει, όμως είμαι σίγουρος πως θα κάνει την διαφορά με τις εμφανίσεις του. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία και δεν νομίζω πως θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Στη Μονακό έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις από την παρουσία του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα