Μπράντουρ Όλσεν: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νίκη επί της Ελλάδας»

Μπράντουρ Όλσεν: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νίκη επί της Ελλάδας»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπράντουρ Όλσεν: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νίκη επί της Ελλάδας»

bet365

Ο 19χρονος μέσος των Νησιών Φερόε, Μπράντουρ Όλσεν αναφέρθηκε στις ιστορικές νίκες αλλά και στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντας το αξέχαστο.

Ο 19χρονος Μπράντουρ Όλσεν θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου των Νησιών Φερόε αλλά και της Κοπεγχάγης, όπου ήδη έχει αφήσει υποσχέσεις για το μέλλον παίρνοντας χρόνο συμμετοχής.

Στις ιστορικές νίκες των Νησιών Φερόε με την Ελλάδα αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα, βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα τον περασμένο Ιούνιο στην επικράτηση με 2-1.

«Αυτό που ένιωσα δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Οι πρόσφατες νίκες μας επί της Ελλάδας ενθουσίασαν τους συμπατριώτες μας.

Είμαι λίγο πιο αναγνωρίσιμος τώρα, αλλά προσωπικά διαδραμάτισα μόνο έναν μικρό ρόλο στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας. Η επιτυχία ανήκει σε όλους και είναι το αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς».

Ο Όλσεν παράλληλα μίλησε για την τόνωση της αυτοπεποίθησης των συμπαικτών του μετά τις ιστορικές νίκες του εθνικού συγκροτήματος της χώρας του.

«Δεν τα είχαμε πάει καλά σε καμία διοργάνωση πριν από τα προκριματικά του Euro 2016. Αυτές οι ιστορικές νίκες απέναντι στην Ελλάδα αποτελούν επιβράβευση της σκληρής δουλειάς μας.

Πλέον όποτε μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο έχουμε την πεποίθηση πως μπορούμε να νικήσουμε. Είναι κάτι καινούργιο για εμάς».

 

EURO Τελευταία Νέα