Κοσμοσυρροή για Μπερμπάτοφ στο αεροδρόμιο

Κοσμοσυρροή για Μπερμπάτοφ στο αεροδρόμιο

Θοδωρής Βασίλης
Κοσμοσυρροή για Μπερμπάτοφ στο αεροδρόμιο

bet365

Πανζουρλισμός επικρατεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ οι οποίοι ετοιμάζονται για τρομερή υποδοχή στον Βούλγαρο άσο.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του αποκτώντας τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Στο άκουσμα της είδησης οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον Βούλγαρο άσο στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Στην ΠΑΕ γνωρίζουν καλά ότι αναμένεται κοσμοσυρροή και για τον λόγο αυτό παίρνουν τα μέτρα τους. Έτσι, τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στην Τούμπα θα υπάρχει ειδική ομάδα σεκιούριτι για την προστασία του παίκτη, ενώ ήδη ξεκίνησαν να εκτυπώνονται φανέλες με το όνομα του Μπερμπάτοφ οι οποίες αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα