O Μπερμπάτοφ κάνει το γύρο του κόσμου

O Μπερμπάτοφ κάνει το γύρο του κόσμου

Gazzetta team
O Μπερμπάτοφ κάνει το γύρο του κόσμου

bet365

Μέσα απ' όλη την Ευρώπη και όχι μόνο στέκονται στη μετακίνηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ.

Μεγάλα Μέσα απ' όλο τον κόσμο στέκονται στη μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ.

Από το BBC, το ESPN, και το Four Four Two μέχρι τη Γαλλία, τη Βουλγαρία και όλη την Ευρώπη, ο 34χρονος, βλέπει το όνομά του να πρωταγωνιστεί παντού.

Η «Daily Mail» ξεκινάει με το γεγονός ότι η Αστον Βίλα έχασε τον Μπερμπάτοφ και μετά στέκεται στο ότι ο παίκτης συμφώνησε με το «δικέφαλο του Βορρά».

Και στο «ESPN» η «βόμβα» του ΠΑΟΚ:

H «guardian» αφού κάνει λόγο για τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, αφότου έφυγε από τη Μονακό, τονίζει ότι η νέα ομάδα του είναι 12η στη Super League.

Η «gazzetta dello sport» κάνει λόγο για «χτύπημα από τον ΠΑΟΚ με την απόκτησή του.

Η γαλλική «Equipe» γράφει: «Όντας χωρίς κλαμπ απ' όταν έφυγε από τη Μονακό αυτό το καλοκαίρι, ο 34χρονος Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, με τον ελληνικό σύλλογο να τον ανακοινώνει την Τετάρτη».

Η πορτογαλική «maisfutebol.iol.pt» στέκεται στους συμπατριώτες της: «Ο Μπερμπάτοφ υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ των Μιγκέλ Βίτορ και Ρικάρντο Κόστα»

Η ιρλανδική έκδοση της Herald από την άλλη, γράφει: «Ο πρώην επιθετικός των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον ΠΑΟΚ».

H ολλανδική "nu.nl" αναφέρει: «Ο free agent Μπερμπάτοφ υπέγραψε για έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ»

- Η σλοβένικη ιστοσελίδα "delo.si" γράφει: «Ενισχύεται με Μπερμπάτοφ ο ΠΑΟΚ»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα