Ετζεγκέλε στο gazzetta.gr για Ιντέγιε: «Δεν είναι τρελός, σκοράρει με κάθε τρόπο»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ετζεγκέλε στο gazzetta.gr για Ιντέγιε: «Δεν είναι τρελός, σκοράρει με κάθε τρόπο»

bet365

Ο Γουίλιαμ Ετζεγκέλε περιμένει να αντιμετωπίσει τον πρώην συμπαίκτη του στην Ξαμάξ, Μπράουν Ιντέγιε και εκφράζει στο gazzetta.gr την πεποίθησή του ότι ο Νιγηριανός θα ταιριάξει απόλυτα στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μπράουν Ιντέγιε δεν θα έχει μόνο... άγνωστους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ενας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, ο Γουίλιαμ Ετζεγκέλε, με τον οποίο συνυπήρξε στην ελβετική Ξαμάξ περιμένει να μαρκάρει τον φίλο του και δηλώνει στο gazzetta.gr ότι ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλή επιλογή με την απόκτησή του.

Παράλληλα, ο Γάλλος αμυντικός της Βέροιας στέκεται στο ταλέντο του Νιγηριανού να σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο και χαιρετάει την κίνηση των νταμπλούχων Ελλάδας να τον αποκτήσουν.

«Είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, που ξέρει να τελειώνει τις φάσεις πολύ καλά», μας λέει αρχικά ο αμυντικός της Βέροιας και συνεχίζει:

«Γενικά, είναι ένας πολύ καλός παίκτης, πάντα δίνει ό,τι μπορεί και κοιτάζει σε κάθε φάση να είναι εκεί. Μπορεί να παίξει και δεξιά στην επίθεση, αλλά για μένα είναι καλύτερος ως στράικερ - εκεί του ταιριάζει να παίζει καλύτερα. Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο, μέσα από την περιοχή, έξω απ' αυτή, με το κεφάλι, με τα πόδια. Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλά και τον απέκτησε».

Ως χαρακτήρας πως είναι;

«Δεν είναι τρελός. Κάναμε παρέα, τον ξέρω καλά. Είναι πολύ καλό παιδί, ήσυχο και δεν δημιουργεί προβλήματα. Πιστεύει πολύ στο Θεό και είναι αφοσιωμένος στη θρησκεία του».

Πιστεύεις ότι θα προσαρμοστεί εύκολα στον Ολυμπιακό;

«Το έκανε στην Ουκρανία, όπου με τη Ντιναμό τα πήγε εξαιρετικά. Γιατί να μην κάνει, τουλάχιστον, κάτι ανάλογο και με τον Ολυμπιακό; Πιστεύω ότι θα ταιριάξει απόλυτα εδώ».

Σε πήρε τηλέφωνο πριν έρθει εδώ;

«Όχι, αλλά μου έστειλε μήνυμα 2-3 μέρες πριν ανακοινωθεί, χωρίς να μου πει την ομάδα που ενδιαφέρεται γι αυτόν. Ξέρετε, πολλές φορές δεν θες να διαρρεύσει κάτι, πριν οριστικοποιηθεί κάτι».

Περιμένεις να τον μαρκάρεις;

«Ναι, είναι φίλος μου. Πριν τα μεταξύ μας ματς δεν θα μιλήσουμε γιατί εκείνες τις ώρες θες να είσαι προσηλωμένος στο στόχο της νίκης. Μετά όμως θα τα πούμε».

Ώσπου να αντιμετωπίσεις τον φίλο σoυ (9η αγωνιστική) υπάρχει ακόμη καιρός. Μέχρι σήμερα, η Βέροια τα έχει πάει πολύ καλά. Τι να περιμένουμε φέτος από τη νέα σου ομάδα και από εσένα προσωπικά;

«Εχουν έρθει πολλοί νέοι και ποιοτικοί παίκτες. Δεν είμαστε ο Ολυμπιακός για να πάμε για το πρωτάθλημα, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πηγαίνουμε στο κάθε ματς για τη νίκη. Πηγαίνουμε παιχνίδι το παιχνίδι και στη συνέχεια θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.

Όσον αφορά εμένα, είμαι στη δεύτερή μου ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό που θέλω είναι να έχω μια καλή σεζόν, να παίξω σε όσα πιο πολλά ματς γίνεται, να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ και να φυσικά να είμαι υγιής»..

*Η συνέντευξη έγινε πριν τον θάνατο του 18χρονου τερματοφύλακα Στέλιο Μαρκούση. Λίγο μετά το θλιβερό αυτό περιστατικό, ο Γάλλος έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook:

«Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Στέλιου Μαρκούση που δυστυχώς απεβίωσε σήμερα. Η χειρότερη στιγμή της ζωής/καριέρας μου, οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο λυπημένος είμαι. Ας αναπαυτείς εν ειρήνη νεαρές άντρα.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα