Ο... Έλληνας, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (pics+vid)

Ο... Έλληνας, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (pics+vid)

Νίκος Ρόλλας
Ο... Έλληνας, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (pics+vid)

bet365

Μπορεί να έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά το παρελθόν του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει ουκ ολίγα στοιχεία που σχετίζονται με την χώρα μας.

Την Πέμπτη ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα πατήσει για πρώτη φορά το... πόδι του στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο στην επαγγελματική του καριέρα έχει ουκ ολίγα στοιχεία που σχετίζονται με την χώρα μας. Το Gazzetta.gr έψαξε, τα βρήκε και σας τα παρουσιάζει...

Απέναντι στον Ολυμπιακό
Την σεζόν 2002-2003, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την φιναλίστ του τελικού, Μπάγερ Λεβερκούζεν, την οποία κερδίζει με το επιβλητικό 6-2. Σε εκείνο το ματς όμως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν ήταν στην αποστολή της Γερμανικής ομάδας, σε αντίθεση με το ματς του δεύτερου γύρου που έγινε την προτελευταία αγωνιστική και οι «ασπιρίνες» το κέρδισαν 2-0.



Mε «Κάρα» και Πέτριτς
Αν υπάρχει ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που τον γνωρίζει καλά, αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καραγκούνη. Μαζί με τον «Κάρα» ήταν συμπαίκτες στην Φούλαμ, όπου συνυπήρξαν για περίπου ενάμιση χρόνο. Το 2012 έφτασαν μαζί στο «Κρέιβεν Κότατζ» και αποχώρησαν το 2014. Ο μεν Βούλγαρος, τον Ιανουάριο για να πάει στην Μονακό, ο δε Έλληνας μέσος λίγους μήνες αργότερα για να κρεμάσει τα παπούτσια του. Την σεζόν 2012-13 μαζί του έπαιζε και ο Μλάντεν Πέτριτς.



Το ελληνικό ενδιαφέρον
Το όνομά του δεν έπαιξε πρώτη φορά τώρα για ελληνική ομάδα. Από πέρυσι το καλοκαίρι υπήρχε η πρόθεση του ΠΑΟΚ να τον φέρει στην Τούμπα, ενώ φέτος είχε κάνει προσπάθεια να τον αποκτήσει και ο Ολυμπιακός. Επίσης είχαν κυκλοφορήσει και σενάρια για την ΑΕΚ.



Το γκολ στον Δέλλα
Τον Νοέμβριο του 2004 παίζοντας στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, αντιμετωπίζει την Ρόμα του Τραϊανού Δέλλα στο «Ολίμπικο». Έχοντας απέναντί του τον «Κολοσσό» πετυχαίνει ένα από τα πιο όμορφα γκολ της καριέρας του...



Μήτρογλου ο... αντιΜπερμπάτοφ
Όταν τον Ιανουάριο του 2014 αποχώρησε από την Φούλαμ και πήγε στην Μονακό για να καλύψει το κενό του τραυματία Φαλκάο, η Αγγλική ομάδα έψαχνε έναν επιθετικό για να τον αντικαταστήσει. Αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αν και προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό πουλήθηκε έναντι 15 εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό.

Υπό τις οδηγίες του Ρανιέρι
Η άφιξή του στο Πριγκιμπάτο, αυτομάτως σήμαινε οτι θα έπρεπε να συνεργαστεί με τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Τον προπονητή δηλαδή, που μετά τη μη ανανέωση της συνεργασίας του με την Μονακό, ανέλαβε την Εθνική ομάδα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα