Νέο συμβόλαιο σε Ελαμπντελαουί

Νέο συμβόλαιο σε Ελαμπντελαουί

Gazzetta team
Νέο συμβόλαιο σε Ελαμπντελαουί

bet365

Ενας από τους βασικότερους και σημαντικότερους παίκτες του Ολυμπιακού είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, αυτό το ξέρουν στο Λιμάνι και αναμένεται άμεσα να τον καλέσουν για ανανέωση της υπάρχουσας συνεργασίας.

Ο Ολυμπιακός είπε «όχι» στα 5.500.000 ευρώ της Μπενφίκα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, «έκλεισε τ' αυτιά» του σε άλλες κρούσεις κι ο Νορβηγός συνεχίζει κανονικά στο Λιμάνι.

Ο 24χρονος είναι απόλυτα προσηλωμένος στους στους νταμπλούχους Ελλάδας και μάλιστα αναμένεται να επιβραβευτεί μ΄ένα νέο συμβόλαιο.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό, έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να εκτιμούν τους παίκτες αξίας που έχουν προσφέρει και αδιαμφισβήτητα ο Ομάρ είναι ένας απ' αυτούς.

Ετσι, δεν αποκλείεται μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νορβηγίας να κληθεί για επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας που εκπνέει το 2018.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα