ΑΕΚ: Ελπίδες για γρήγορη επιστροφή Τζιμπούρ

ΑΕΚ: Ελπίδες για γρήγορη επιστροφή Τζιμπούρ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ελπίδες για γρήγορη επιστροφή Τζιμπούρ

bet365

Η διακοπή ευνοεί τις ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών με αρκετούς παίκτες και εξαίρεση δεν αποτελεί η ΑΕΚ, η οποία ελπίζει σε ταχύτερη επιστροφή του Τζιμπούρ.

Ο τραυματισμός του Αλγερινού στην πρεμιέρα της Superleague με τον Πλατανιά δημιούργησε αρκετό προβληματισμό για τη γραμμή κρούσης, ωστόσο εφόσον οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να πορευτούν χωρίς μεταγραφή, θα βασιστούν στις υπάρχουσες λύσεις του Αραβίδη και του Κρισάντους.

Παρόλα αυτά, ο Ραφίκ Τζιμπούρ πηγαίνει καθημερινά από το καλό στο καλύτερο και η πορεία της αποθεραπείας του κυλάει με γοργούς ρυθμούς. Ο ίδιος δείχνει μεγάλη διάθεση να επιστρέψει το συντομότερο και δεν αποκλείεται τελικά να ξεπεράσει τις αρχικές εκτιμήσεις, που εξέφραζαν φόβους για απουσία ακόμη και 2 μηνών.

Στην Ένωση ελπίζουν ότι ο Αφρικανός θα συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο κομμάτι της αποθεραπείας του και θα είναι έτοιμος πολύ νωρίτερα, ακόμη και μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη, αν όλα εξελιχθούν όπως φαίνονται αυτήν τη στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα