Φιλική οκτάρα ο Παναιτωλικός

Δημήτρης Τομαράς
Φιλική οκτάρα ο Παναιτωλικός

bet365

Ο Παναιτωλικός έκανε ένα φιλικό... ξεμούδιασμα με αντίπαλο την Φλόγα Παλαιομάνινας, επικρατώντας με σκορ 8-0.
Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ενώ έκαναν ατομικό οι Κόρσιενς και Κωνσταντινόπουλος. Οι υπόλοιποι έδωσαν φιλικό αγώνα με τη Φλόγα Παλαιομάνινας και επικράτησαν με σκορ 8-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ρομέρο (12', 73' και 88'), Καμαρά (20'), Βασιλείου (45'), Μήλιος (48') και Βιγιαφάνιες (56' και 77').
Αγωνίστηκαν οι: Κυριακίδης, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Ρουμπουλάκου, Χαντάκιας, Σάαντο, Ζαρκάδας, Ρουσκουσέδα, Ρομέρο, Καμαρά, Μήλιος και Βασιλείου. Στο Β' ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι Κολοβούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βιγιαφάνιες, Βασιλούδης και Μιχάι. Για αύριο Τετάρτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 8.30 το πρωί στο Emileon.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα