Σκέψεις για μηνύσεις και αγωγές από Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Σκέψεις για μηνύσεις και αγωγές από Κέρκυρα!

bet365

Στην αντεπίθεση σκέφτεται να περάσει η ΠΑΕ Κέρκυρα, που σύμφωνα με πληροφορίες από την Τετάρτη είναι έτοιμη καταθέτει μηνύσεις και αγωγές προς πάσα κατεύθυνση μετά τις δηλώσεις Μαρούπα. Επίσκεψη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα.

Αίσθηση δικαίωσης στη Κέρκυρα, μετά τις δηλώσεις της Ειρήνης Μαρούπα που επί της ουσίας δικαιώνουν την ομάδα στο θέμα του υποβιβασμού. Όμως, στην ΠΑΕ υπήρχε και οργή που αυτές οι δηλώσεις έρχονται εκ των υστέρων και γι' αυτό το λόγο εμφανίζονται αποφασισμένοι να περάσουν στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Φαίακες, σκέφτονται να προβούν σε μηνύσεις και αγωγές προς πάσα κατεύθυνση, θεωρώντας πως η ομάδα τους έχει αδικηθεί μετά και τα όσα είπε η κ. Μαρούπα στον ΣΠΟΡ FM. Επίσης, η διοίκηση της ομάδας δεν αποκλείεται να βρεθεί και στον Αθλητικό Εισαγγελέα, ώστε να υπερασπιστεί και εκεί το δίκιο της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα