Ατομικό οι Μπουχαλάκης - Μαζουάκου, συντηρητικά ο Σαλίνο

Ατομικό οι Μπουχαλάκης - Μαζουάκου, συντηρητικά ο Σαλίνο

Δημήτρης Τομαράς
Ατομικό οι Μπουχαλάκης - Μαζουάκου, συντηρητικά ο Σαλίνο

bet365

Στον Ολυμπιακό οι προπονήσεις συνεχίζονται με τους Μαζουάκου και Μπουχαλάκη να κάνουν ατομικό και τον Σαλίνο να κινείται συντηρητικά λόγω κόπωσης.
Με μία ακόμα προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Μετά η προπόνηση περιλάμβανε... μονομαχίες σε άμυνα και επίθεση 2 εναντίον 1, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με τουρνουά με δίτερμα.
Οι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδος χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες από 5 παίκτες η κάθε μία, με την συμμετοχή και των τερματοφυλάκων. Οι Μπουχαλάκης και Μαζουάκου έκαναν ατομικό πρόγραμμα ενώ λόγω κόπωσης συντηρητικά προπονήθηκε ο Σαλίνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα