Η λίστα του Αστέρα Τρίπολης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Νίκος Τσιώκος
Η λίστα του Αστέρα Τρίπολης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

bet365

Τη λίστα για τα ματς των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έστειλε στην UEFA ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Στάικο Βεργέτη να αφήνει εκτός τους Κιτοκό, Μούκαμ και Ντουντού.

Απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα συμμετάσχει τη φετινή σεζόν ο Αστέρας.

Οι Αρκάδες κληρώθηκαν στον 11ο όμιλο με Σπάρτα Πράγας, ΑΠΟΕΛ και Σάλκε και έστειλαν στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι για τους έξι αγώνες με τις προαναφερθείσες ομάδες.

Εκτός αυτής ο Στάικος Βεργέτης άφησε τους Κιτοκό, Μούκαμ και Ντουντού. Όσο για την... πρώτη σέντρα, αυτή έχει οριστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου με τη Σάλκε στην Τρίπολη.

Αναλυτικά η λίστα

Ο Αστέρας Τρίπολης έστειλε στην UEFA την 25μελή αποστολή του για τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League με Σάλκε, ΑΠΟΕΛ και Σπάρτα Πράγας.

Τερματοφύλακες: 1. Κοσίτσκι, 21. Θεοδωρόπουλος, 98. Καπετάνος

Αμυντικοί: 3. Παντελιάδης, 6. Αλόκο, 13. Ζησόπουλος, 15. Σανκαρέ, 18. Γιαννούλης, 19. Τσοκάνης, 27. Λιούι, 30. Γκόιαν, 33. Ζήσης, 86. Έντερσον

Μέσοι: 7. Μάσα, 8. Δημούτσος, 10. Λανθαρότε, 11. Φερνάντες, 20. Φούντας, 23. Μπερτόλιο, 25. Κουρμπέλης, 54. Χαμντανί, 62. Ιγκλέσιας

Επιθετικοί: 12. Σκούρτης, 71. Γκρόσιος, 99. Γιάννου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα