ΠΑΟΚ: Μεταγραφικό ταξίδι Άρνεσεν

ΠΑΟΚ: Μεταγραφικό ταξίδι Άρνεσεν

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Μεταγραφικό ταξίδι Άρνεσεν

bet365

Αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αυστρία ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει θα ασχοληθεί και με τις μεταγραφές καθώς θα έχει συζητήσεις με 2-3 περιπτώσεις ελεύθερων παικτών.

Ο Φράνκ Άρνεσεν, αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη για την Αυστρία προκειμένου να αναζητήσει - συζητήσει με παίκτες που ενδιαφέρουν και έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ. Ο Δανός αθλητικός θα κάνει μια στάση στην Βιέννη καθώς υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που έχουν μείνει ελεύθεροι και αναζητούν νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο Άρνεσεν στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην πατρίδα του καθώς έχει συμβόλαιο με την τηλεόραση της Δανίας για τον σχολιασμό των αγώνων με Αλβανία και Αρμενία. Παράλληλα θα ασχοληθεί και μια περίπτωση ποδοσφαιριστή από την Σκανδιναβία που έχει προταθεί στους "ασπρόμαυρους".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα