Με Πούγγουρα η Βέροια

Με Πούγγουρα η Βέροια

Με Πούγγουρα η Βέροια

bet365

Με ένα νέο πρόσωπο η προπόνηση της «Βασίλισσας του Βορρά».

Στις προπονήσεις επέστρεψε η ομάδα της Βέροιας, με το διήμερο ρεπό να ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Μάλιστα, στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε και ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Πούγγουρα, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα - δανεικός από τον ΠΑΟΚ -της ομάδας. επίσης, κανονικά έλαβαν μέρος και οι Γεωργιάδης, Κόλα, Παυλίδης, που ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Η πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου, περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις αντοχής. Σε αυτά δε συμμετείχε ο Καϊκούτ που είναι τραυματίας, ενώ σταδιακά επιστρέφουν οι Τζόναθαν και Καλί. Τέλος, απουσίασε με άδεια ο Αμπντούν, όπως και οι διεθνείς Γιουσούφ και Μερεμπασβίλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα