Η καθυστέρηση ακυρώνει τη μεταγραφή του Ντε Χέα

Κώστας Ζάλιαρης
Η καθυστέρηση ακυρώνει τη μεταγραφή του Ντε Χέα

bet365

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που μεταφέρουν τα ισπανικά Μέσα για την ώρα που έφτασαν τα e-mail από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας.

Σύμφωνα με την «AS», η LFP έλαβε τα απαραίτητα έγγραφα από τους «κόκκινους διαβόλους» όχι απλά ένα λεπτό μετά τη λήξη της διορίας των καλοκαιρινών μεταγραφών στην Ισπανία, αλλά στις 00:28!

Αν ήταν έστω και μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά, τότε θα μπορούσε - θεωρητικά πάντα - να διεκδικήσει μια μικρή παράταση η Ρεάλ για να θεωρηθεί έγκαιρη η μεταγραφή του Ντε Χέα και να ολοκληρωθεί θετικά, ωστόσο, αν ισχύει το σενάριο της «AS», τότε μάλλον επήλθε οριστικό «ναυάγιο»!

Πάντως ο ισπανικός Τύπος κράζει τη Ρεάλ. «Γελοιότητα», αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η «Marca» με αφορμή τον κακό συγχρονισμό των δύο συλλόγων, με την «As» να ρίχνει ευθύνες στη διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ έχοντας τον τίτλο «Florentinada». Τέλος, η καταλανική «Sport» φιλοξενεί πρωτοσέλιδο με τίτλο «Γελοιότητα της Ρεάλ».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα