Ντουρμάζ: «Ωραία αίσθηση με Σίλβα, ο Μίτσελ δεν με χαιρετούσε»

Ντουρμάζ: «Ωραία αίσθηση με Σίλβα, ο Μίτσελ δεν με χαιρετούσε»

Gazzetta team
Ντουρμάζ: «Ωραία αίσθηση με Σίλβα, ο Μίτσελ δεν με χαιρετούσε»

bet365

Ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση που έχει από το Μάρκο Σίλβα δήλωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος «κάρφωσε» τον Μίτσελ για τη συμπεριφορά του απέναντί του.

Ο Σουηδός εξτρέμ μίλησε στην Aftonbladet για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μάρκο Σίλβα και «Ξεκίνησα σε κάθε παιχνίδι στην προετοιμασία και έπαιξα όλο το 90λεπτο στην πρεμιέρα. Είναι ωραία αίσθηση».

Ερωτηθείς για τη συνεργασία του με τον Μίτσελ, εξήγησε: «Το Γενάρη ήταν διαφορετικά. Η βαλίτσα μου ήταν έτοιμη και η οικογένειά μου έπρεπε να γυρίσει στη Σουηδία για αρκετό καιρό. Είχα τρεις ή τέσσερις επιλογές. Δεν είχα προβλήματα με τον κόουτς, αλλά δεν έπαιζα. Και ξαφνικά σταμάτησε να με χαιρετάει. Είμαι πολύ δυνατός για να μου φέρεται ο οποιοσδήποτε έτσι. Αν είχε κάνει κάτι πέρα από τα όρια θα είχα απαντήσει δέκα φορές χειρότερα. Δεν ήμουν ο μόνος. Ήταν περίπου δέκα παίκτες που είχαν προβλήματα. Ακόμη και οι βασικοί ένιωθαν άσχημα εξαιτίας του. Αλλά ήταν πολύ σημαντικός για τον αθλητικό διευθυντή και το κλαμπ δεν τολμούσε να κάνει κάτι».

Κληθείς να σχολιάσει το πρόστιμο από τη διοίκηση στη διάρκεια της σεζόν, σημείωσε: «Θα πληρώναμε πρόστιμο αν δεν κερδίζαμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μας έγινε γνωστό όταν δεν παίζαμε καλά. Πιθανότατα μας έδωσε κίνητρο. Έτσι είναι σε τέτοιες χώρες, οπότε το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα