«Βράζουν» με Θάνο στον Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
«Βράζουν» με Θάνο στον Πλατανιά

bet365

Στον Πλατανιά... βράζουν με τη διαιτησία του Δημήτρη Θάνου τονίζοντας πως ήταν στο ίδιο έργο θεατές, αφού ο ρέφερι από τα Γρεβενά... σφύριξε και το περσινό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Έξαλλοι είναι στον Πλατανιά με τη διαιτησία του Δημήτρη Θάνου. Οι Χανιώτες έχουν κάθε δίκιο να φωνάζουν για το πέναλτι που δε δόθηκε στο 89' στο χέρι του Μπιτόλο και έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του ρέφερι από τα Γρεβενά.

Μάλιστα, τονίζουν ότι είναι στο ίδιο έργο θεατές, αφού παράπονα για τον Θάνο είχαν και στο ματς της περασμένης σεζόν με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο οποίο οι Αρκάδες κέρδισαν 1-0 και οι Κρητικοί φώναξαν για οφσάιντ του Σανκαρέ στη φάση του γκολ και για πέναλτι που δε δόθηκε στα... χασομέρια σε χέρι του ίδιου παίκτη.

Πάντως, οι άνθρωποι του συλλόγου ξεκαθάρισαν πως δε θα βγάλουν ανακοίνωση για τον... αναβρασμό τους για τη διαιτησία του Θάνου στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα