ΠΑΟΚ: Θέλει Μπερμπάτοφ ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Θέλει Μπερμπάτοφ ο Σαββίδης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Θέλει Μπερμπάτοφ ο Σαββίδης

bet365

Το όνομα του Βούλγαρου επιθετικού δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης που έχει κόλλημα με τον 34χρονο επιθετικό θα κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να τον μεταπείσει να έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν είναι τωρινό. Αυτή η κολόνια κρατάει τα τελευταία χρόνια με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει καψούρα τον Βούλγαρο επιθετικό. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου σε συνάντηση που είχε με τα στελέχη της ΠΑΕ ενημέρωσε πως θα κάνει μια προσπάθεια προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Τούμπα. Το έργο δεν είναι εύκολο καθώς ο 34χρονος επιθετικός θέλει να συνεχίσει σ' ένα προηγμένο πρωτάθλημα, όμως όσο δεν έρχεται πρόταση από Αγγλία αυτό είναι προς το συμφέρον του Δικεφάλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα