Δανεικός στη Βέροια ο Πούγγουρας

Νίκος Τσιώκος
Δανεικός στη Βέροια ο Πούγγουρας

bet365

Με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στη Βέροια θα αγωνίζεται για ένα χρόνο ο 20χρονος αμυντικός Αχιλλέας Πούγγουρας.

Μετά τον Δημήτρη Γιαννούλη, η Βέροια απέκτησε και δεύτερο παίκτη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Η «βασίλισσα του Βορρά», λίγες ώρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, ανακοίνωσε την απόκτηση του Αχιλλέα Πούγγουρα ως δανεικό για ένα χρόνο, με σκοπό ο παίκτης να πάρει παιχνίδια στα πόδια του πριν επιστρέψει στον «Δικέφαλο», αφού είχε μόλις 3 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Έτσι, η ομάδα της Ημαθίας πραγματοποίησε την 15η μεταγραφή της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Στη Βέροια θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο 20χρονος αμυντικός ανήκει στον ΠΑΟΚ από τον οποίο έρχεται στην ομάδα μας ως δανεικός για έναν χρόνο.

Το who is who

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1995 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,87μ. και αγωνίζεται ως στόπερ, αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, δεν είχε πολλά ματς στα πόδια του μετρώντας 1 συμμετοχή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, άλλη 1 στα πλέι οφ και 1 στο Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, στον «Δικέφαλο» του Βορρά αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν δανεικό, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα