«Όχι» στα 3.5 εκ. ευρώ, τέλος στο σίριαλ Καρέλη!

«Όχι» στα 3.5 εκ. ευρώ, τέλος στο σίριαλ Καρέλη!

Νίκος Αθανασίου
«Όχι» στα 3.5 εκ. ευρώ, τέλος στο σίριαλ Καρέλη!

bet365

Η Γκενκ πήρε την άρνηση του Παναθηναϊκού σε πρόταση 3.5 εκατομμυρίων που έγινε την Κυριακή για τον Νίκο Καρέλη σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr και η «πράσινη» ΠΑΕ έκλεισε το θέμα μια και καλή την ύστατη ώρα των μεταγραφών!

Το σίριαλ «Γκενκ-Καρέλης» μπήκε στην τελευταία του ημέρα και μέχρι στιγμής, στην δωδεκάτη ώρα των μεταγραφών, δεν υπάρχει κάποια νέα πρόταση από τους Βέλγους. Το τελευταίο επεισόδιο σύμφωνα με πληροφορίες το είχαμε την Κυριακή, όταν η Γκενκ κατέθεσε πρόταση στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού. Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε εκ νέου και έστειλε το μήνυμα. «Δώστε μας 5 και το συζητάμε αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε την ιστορία». Η Γκενκ μέχρι τώρα δεν έχει επανέλθει επίσημα αν και στο Βέλγιο αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει η ρελάνς την τελευταία στιγμή, καθώς αναφέρουν πως υπάρχουν επαφές. Σενάριο που δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

Πάντως, το βράδυ της Δευτέρας η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρη και έβαζε τέλος στην φημολογία, ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης παραμένει στο «τριφύλλι».

«Είναι αλήθεια ότι στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου δεχθήκαμε προτάσεις για την πώληση του Νίκου Καρέλη. Αρνηθήκαμε όλες τις προσφορές, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την αταλάντευτη επιθυμία όλων στον Παναθηναϊκό να φτιάξουμε μια ισχυρή ομάδα και όχι να αποδυναμώσουμε το ρόστερ μας. Το θέμα λήγει εδώ για μας και επομένως δεν υπάρχει λόγος αναπαραγωγής πληροφοριών και δημοσιευμάτων» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα