Διάψευση και ερωτηματικά για Χάρα

Διάψευση και ερωτηματικά για Χάρα

Δημήτρης Τομαράς
Διάψευση και ερωτηματικά για Χάρα

bet365

Ο Μαρσέλο Βαλέρι, εκπρόσωπος του Φράνκο Χάρα, διαψεύδει στο Gazzetta.gr πως υπάρχει συμφωνία για να φύγει ο πελάτης του.

Ο ατζέντης του Φράνκο Χάρα επιβεβαίωσε στο Gazzetta.gr πως υπάρχουν και υπήρξαν προσφορές για τον παίκτη του. Ωστόσο ο Μαρσέλο Βαλέρι ξεκαθάρισε ότι «απ' όσο είμαι σε θέση να ξέρω αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία για να φύγει ο Φράνκο Χάρα από τον Ολυμπιακό. Έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα και εάν δεν βρεθεί λύση με αυτό δεν γίνεται να φύγει.

Μπορώ να σας πω πάντως ότι όντως είχαμε και έχουμε ακόμα προτάσεις για την παραχώρησή του σε άλλον σύλλογο... Το ότι υπάρχουν προτάσεις για έναν παίκτη δεν σημαίνει απαραίτητα πως αποχωρεί». Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσει ξανά με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Έτσι παραμένουν τα... ερωτηματικά για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Στο σκέλος του επιθετικού βέβαια στην πρώτη γραμμή παραμένει ο Ιντέγιε Μπράουν που όμως πιάνει θέση ξένου, που δεν έχει ο Ολυμπιακός. Για τον Μπράουν -το όνομα του οποίου διαβάσατε πρώτοι στο Gazzetta.gr- το θέμα είναι πολύ προχωρημένο. Εάν όμως δεν φύγει ένας εκ των Φράνκο Χάρα - Άλαν Πουλίδο δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί το deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα