Το πλάνο του Πετράκη και το μήνυμα που έστειλε ο ΠΑΣ

Θοδωρής Βασίλης
Το πλάνο του Πετράκη και το μήνυμα που έστειλε ο ΠΑΣ

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για το πλάνο του Γιάννη Πετράκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, το μεγάλο όπλο του ΠΑΣ, αλλά και την «απάντηση» του Βελλίδη.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι το καλοκαίρι που θεωρούσαν ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πιάσει ταβάνι και ότι την φετινήσ σεζόν θα έείχε μια αδιάφορη χρονιά.

Φαίνεται όμως πως για άλλη μια χρονιά οι ποδοσφαιρικοί ειδήμονες θα καταπιούν την γλώσσα τους. Όταν σχεδόν όλες οι ομάδες έφερναν με το καράβι νέους παίκτες, ο ΠΑΣ και ο Γιάννης Πετράκης γνωρίζοντας ότι υπήρχε περιορισμός στις μεταγραφές αποφάσισαν να διατηρήσουν τον κορμό και να συνεχίσουν την πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων ετών.

Έτσι, κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε μια ενδεκάδα που ήταν ίδια και απαράλλακτη με την περσινή χωρίς ούτε ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ κατέβαινε με πολλές αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε θέσεις, ο ΠΑΣ είχε να αντιπαρατάξει το μεγάλο του όπλο την ομοιογένεια αλλά κι έναν από του καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, τον Μάρκο Βελλίδη.

Το ευχάριστο για τους παίκτες του Πετράκη ήταν ότι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους από την αρχή όταν προηγήθηκαν με τον Μανιά. Στη συνέχεια γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος (αυτό ήταν το 8ο επίσημο ματς για τον Δικέφαλο) έδωσαν χώρο στον αντίπαλό τους ώστε στη συνέχεια να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και να εκμεταλλευτούν τα όποια λάθη των αντιπάλων.

Η ετοιμότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε όταν για ένα εικοσάλεπτο πίεσε, δημιούργησε φάσεις, αλλά εκεί μίλησε η κλάση του Βελλίδης ο οποίος με τρεις τρομερές αποκρούσεις κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Αφού η ομάδα κατάφερε να μην δεχτεί γκολ στο καλό διάστημα του ΠΑΟΚ, στην επανάληψη εξαπέλυσε την τελική αντεπίθεση.

Με τρομερή τακτική συμπεριφορά χτυπώντας στα αγωνιστικά «προβλήματα» του αντιπάλου, οι παίκτες του Πετράκη εκτέλεσαν στο έπακρο το πλάνο που τους είχε δοθεί (το τρίτο γκολ είναι ο ορισμός) και έστειλε από νωρίς το μήνυμα ότι και φέτος αν τον υποτιμήσουν θα την πατήσουν.

ΥΓ. Ο Μάρκος Βελλίδης απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στους επικριτές του μετά τον αγώνα με την Βέροια και δικαίωση γι αυτούς που τόσο επέμεναν να τον φέρουν στα Γιάννενα από τον Άρη.

ΥΓ1. Ο Μανιάς συνεχίζει το δικό του ρεκόρ αφού όποτε σκοράρει ο ΠΑΣ δεν χάνει.

ΥΓ2. Ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα από την αρχή και δείχνει με το καλημέρα ότι φέτος έχει πειστεί από τις ενέργειες της διοίκησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα