ΑΕΚ: Οι έξι επιλογές για την επίθεση

ΑΕΚ: Οι έξι επιλογές για την επίθεση

Gazzetta team
ΑΕΚ: Οι έξι επιλογές για την επίθεση

bet365

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα κριθεί η απόκτηση επιθετικού για την ΑΕΚ, η οποία εξετάζει έξι ονόματα, με τους Λάφερτι και Ντέβιτς να είναι στην πρώτη γραμμή και τον Ούτσε να είναι ο μοναδικός ελεύθερος.

Ανοικτό παραμένει το θέμα της απόκτησης σέντερ φορ για την ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει στα χέρια του τη λίστα με τους έξι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται και έχει προτείνει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, χωρίς ωστόσο να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει μεταγραφή.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, στην κορυφή της λίστας εμφανίζονται τα ονόματα των Κάιλ Λάφερτι (Νόριτς) και Μάρκο Ντέβιτς (Ρούμπιν Καζάν), ενώ στα υπόψιν βρίσκονται ακόμη οι Φακούντο Φερέιρα (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Τσίπριαν Μαρικά (Κόνιασπορ) και Μάριο Γκαβράνοβιτς (Ζυρίχη), οι οποίοι αφού δεσμεύονται με συμβόλαια μπορούν να αποκτηθούν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στη 1 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις με παίκτες που δεν έχουν βρει ομάδα και μπορούν να αποκτηθούν μέχρι και τις 8 του μήνα. Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Καλού Ούτσε. Ο Νιγηριανός θα έρθει στο προσκήνιο εφόσον δεν προχωρήσει μία από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις και αν αποφασιστεί τελικά να αποκτηθεί επιθετικός.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Δέλλας φέρεται να έχει εκφράσει στους ανθρώπους της Ένωσης την πεποίθησή του πως η ομάδα μπορεί να πορευτεί έως το Γενάρη με τις υπάρχουσες λύσεις στη γραμμή κρούσης (Τζιμπούρ, Αραβίδης, Κρισάντους) και η απόκτηση επιθετικού δεν θεωρείται δεδομένη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα