O Mπεργκ, ο Καρέλης και το μεγαλείο του κόσμου του Παναθηναϊκού

O Mπεργκ, ο Καρέλης και το μεγαλείο του κόσμου του Παναθηναϊκού

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
O Mπεργκ, ο Καρέλης και το μεγαλείο του κόσμου του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στο 4-0 επί της Καλλονής και τις διαφορές, που είχε από το 2-2 με την Καμπάλα, στην ηρεμία που κερδίζει ο Παναθηναϊκός με την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ γράφει και για το μεγαλείο του κόσμου του Παναθηναϊκού

Μετά την μαύρη Πέμπτη και τον αποκλεισμό-στίγμα από την Ευρώπη το χθεσινό ματς με την Καλλονή και το 4-0 είναι μία νίκη, που βοηθάει την ομάδα να ηρεμήσει μέχρι το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το τελικό 4-0 μην ξεγελάει, δεν έπιασε καμία σπουδαία απόδοση η ομάδα. Οι διαφορές του 2-2 με την Καμπάλα και του 4-0 με την Καλλονή ήταν οι εξής.

Στο χθεσινό ματς ο Παναθηναϊκός σκόραρε στην πρώτη φάση με τον Καρέλη και έβαλε και δεύτερο γκολ στην τρίτη φάση, που έκανε με τον Μπεργκ. Με το σκορ στο 2-0 και την Καλλονή να είναι αδύναμη να απειλήσει το παιχνίδι είχε τελειώσει από το ημίωρο. Την Πέμπτη στην πρώτη φάση με τον Νίνη στο 3 η μπάλα πήγε στο δοκάρι, αμέσως μετά οι Αζέροι προηγήθηκαν και στο 7 και το 8 ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να σκοράρει σε άλλες δύο καθαρές ευκαιρίες.

Χθες μπήκαν, την Πέμπτη δεν μπήκαν. Χθες ήρθε 4-0 και την Πέμπτη 2-2. Φυσικά έπαιξε ρόλο χθες και το ότι η Καλλονή ήταν ακόμα χειρότερη και από την Καμπάλα και δεν μπορούσε να απειλήσει. Αλλά το έχω τονίσει αυτό και σε προηγούμενα παιχνίδια. Όταν ο Παναθηναϊκός είναι αποτελεσματικός στις πρώτες ευκαιρίες, που έχει μπορεί να κάνει πιο απλά τα πράγματα και να πάρει το παιχνίδι. Αν τα χάσει τα γκολ δυσκολεύει την ζωή του και κινδυνεύει να χάσει παιχνίδια και προκρίσεις, όπως έγινε τόσο με την Μπριζ, όσο και με την Καμπάλα.

Το καλό νέο είναι, ότι ο Μπεργκ σκοράρει συνέχεια με δύο γκολ στα ισάριθμα ματς πρωταθλήματος και άλλο ένα την προηγούμενη Πέμπτη. Εκεί, που δεν σκόραρε ο Καρέλης, που είχε σκοράρει στο Αγρίνιο και έβαλε και ένα ωραίο γκολ και χθες. Ίσως σε περίπτωση, που ο Καρέλης έβαζε γκολ και την Πέμπτη να ερχόταν η πρόκριση και σήμερα η κατάσταση να ήταν πιο ήρεμη εντός και εκτός ομάδας. Το χθεσινό ντεμπούτο του Αμπέντ έγινε μέσα σε βαρύ κλίμα -λόγω του αποκλεισμού από την Ευρώπη- είναι φανερό, ότι ακόμα θέλει ρυθμό και σίγουρα θα είναι πιο έτοιμος μετά την διακοπή και θα βοηθήσει πολύ στα χαφ και με τα γκολ, που θα βάλει και με τις ασίστ που θα μοιράσει.

Θα κλείσω με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μετά από τέτοια πίκρα την προηγούμενη Πέμπτη πήγαν 8000 φίλοι της ομάδας στην Λεωφόρο και η συμπεριφορά τους απέναντι στην ομάδα δείχνουν το μεγαλείο τους. Χειροκρότησαν τους παίκτες και όταν βγήκαν για ζέσταμα και στα γκολ στην διάρκεια του αγώνα και στο τέλος. Κάποιες χλιαρές αποδοκιμασίες υπήρξαν για τον Πράνιτς όταν βγήκε από το παιχνίδι και προς τον Αναστασίου, όταν ανακοινώθηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα. Οι οργανωμένοι της θύρας 13 για 87 λεπτά δεν φώναξαν σε μία σιωπηρή διαμαρτυρία για τη νύχτα ντροπής της Πέμπτης και στα τελευταία λεπτά ξεσήκωσαν το γήπεδο με το «ΠΑΟ» και τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας. Αυτός ο κόσμος αξίζει τα ΠΑΝΤΑ..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.