Τούντορ: «Παίζουμε χωρίς καθαρό φορ»

Τούντορ: «Παίζουμε χωρίς καθαρό φορ»

Gazzetta team
Τούντορ: «Παίζουμε χωρίς καθαρό φορ»

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ παίζει χωρίς καθαρό σέντερ φορ τον τελευταίο μήνα και... έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση για μεταγραφές.

Τα πράγματα με τ' όνομά τους είπε ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του παίζει χωρίς καθαρό σέντερ φορ τον τελευταίο μήνα και... πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση για μεταγραφές. Ακόμη, αναφέρθηκε στην παρουσία του Τζιόλη και στην απουσία του Μαλεζά.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και την παρουσία του Τζιόλη σε διαφορετική θέση: «Δεν αλλάξαμε κάτι στο παιχνίδι μας. Παίξαμε το σύστημα που παίζουμε συνήθως, προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Δεν κάνουμε πειράματα, αλλά επιλέγουμε κάθε φορά τους ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν περισσότερο ανάλογα με το παιχνίδι».

Για το αν χρειάζεται επιθετικό η ομάδα, με τόσες χαμένες ευκαιρίες: «Δεν γνωρίζω τι θα κάνουμε για τις μεταγραφές. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τον τελευταίο μήνα αγωνιζόμαστε χωρίς καθαρό σέντερ φορ, ο Ζάιρο και ο Μακ δεν είναι καθαροί σέντερ φορ, ο Πέλκας είναι για να παίζει πιο πίσω.

Είναι και δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω γιατί δεν έχουμε επιθετικό αυτή την στιγμή. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αλλά για να γίνει αυτό εξαρτάται από την ποιότητα που έχεις στο ρόστερ σου. Είναι ακόμη νωρίς, ωστόσο, να κάνουμε συγκρίσεις με την σύνθεση και την ποιότητα των άλλων ομάδων».

Για την παρουσία του Τζιόλη και την απουσία του Μαλεζά: «Ο ρόλος του Τζιόλη δεν ήταν καθαρά αμυντικός. Τον χρησιμοποιούμε εκεί γιατί μπορεί να παίξει και πιο μπροστά, όπως έγινε και στη διάρκεια του αγώνα και όπως είδατε ήταν από τους καλύτερους σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα