Βελλίδης: «Μακάρι να παίξουμε Ευρώπη»

Gazzetta team
Βελλίδης: «Μακάρι να παίξουμε Ευρώπη»

bet365

Για ακόμα μία χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε την έξοδο στην Ευρώπη και δεν πήρε άδεια με τον Μάρκο Βελλίδη τον πρωταγωνιστή της μεγάλης νίκης με 3-1 επί του ΠΑΟΚ να εύχεται οι Ηπειρώτες να παίξουν σύντομα και εκτός Ελλάδας.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας που έπιανε τα άπιαστα στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, μιλώντας στην κάμερα της Nova ανέφερε:

Για το ποια από τις αποκρούσεις του ήταν η πιο σημαντική: «Νομίζω ή πιο σημαντική επέμβασή μου στο ματς ήταν αυτή δέκα λεπτά περίπου πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο γιατί πήγαμε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ και μας έδωσε καλή ψυχολογία για το δεύτερο ημίχρονο».

Για την ομοιογένεια του ΠΑΣ: «Σίγουρα η ομοιογένεια παίζει μεγάλο ρόλο. Η ομάδα μας έχει διατηρήσει τους παίκτες της, έχουμε τους ίδιους προπονητές, όλοι ξέρουμε τι μπορούμε και τι θέλουμε να κάνουμε και γενικά νομίζω έχουμε ένα καλό σύνολο».

Για τους στόχους του ΠΑΣ: «Προχωράμε παιχνίδι με το παιχνίδι, βήμα βήμα στο πρωτάθλημα με σκοπό να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Μακάρι στο τέλος να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και να καταφέρουμε να αγωνιστούμε στην Ευρώπη που τόσο πολύ το θέλουμε. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά, πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, να κρατάμε το κεφάλι χαμηλά και ελπίζουμε στο τέλος να τα καταφέρουμε».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες και το ενδιαφέρον ομάδων που υπήρξε για αυτόν: «Προσωπικά το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής. Δεν με πείραξε καθόλου που έμεινα στα Γιάννινα. Έχουμε μια καλή ομάδα, νιώθω καλά εδώ, όλοι με εκτιμούν, ο κόσμος είναι φανταστικός και ξέρω ότι ήδη αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Βέβαια, οι φιλοδοξίες ενός ποδοσφαιριστή δεν σταματάνε. Δουλεύω καθημερινά, θέλω να φτάσω ψηλά, όμως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα